Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση
Το άγιο Φως της Ανάστασης ,
ας φωτίσει τις ψυχές
και τις ζωές όλων μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ΥΓΕΙΑ!

1 σχόλιο»

  ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ wrote @

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία για όλους.
Σε λίγο η σχολική μας χρονιά τελειώνει και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να ευχαριστήσω τις δασκάλες του σχολείου μας μέσα από μερικές λέξεις για τα όσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στα παιδιά μας.
Η αφοσίωσή τους, η υπομονή τους, η επιμονή τους, η αγάπη που δείχνουν προς τα παιδιά μας είναι μοναδική. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο καλά γνωρίζουν τα παιδιά μας, έχοντας εντοπίσει τόσο τα προτερήματά όσο και τα ελαττώματά τους. Έχουν καταφέρει να βγάλουν στην επιφάνεια πτυχές των παιδιών μας που ούτε και εμείς ξέρουμε και αυτό είναι φυσικό, αφού ζούν μαζί τους πολλές ώρες. Σε συζητήσεις που έχω με γονείς παιδιών αντίστοιχης ηλικίας από τον κοινωνικό μα και τον συγγενικό μου περίγυρο, ειλικρινά αυτό που λαμβάνω είναι ότι αυτά που βιώνουν τα παιδιά μας μέσω των εργασιών, της διδακτικής ύλης, των εκδηλώσεων, ουδεμία σχέση έχουν με ότι γίνεται σε άλλα σχολεία. Μάλιστα επειδή πολλοί συγγενείς και φίλοι έχουν δει και εργασίες μα και εκδηλώσεις του σχολείου μας συχνά με ρωτούν αν είναι πρότυπο ή ιδιωτικό.
Η άσχημη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οι μειώσεις μισθών σε όλους μα και στους εκπαιδευτικούς τους έχουν κάνει να χάνουν την όρεξή τους για έργο. Σε πείσμα των καιρών όμως οι δασκάλες μας ακούραστες συνεχίζουν και προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά μας όλο και περισσότερες γνώσεις, αξίες, ήθη και έθιμα πάντοτε με έναν ιδιαίτερο δικό τους τρόπο. Άλλωστε η αγάπη και η αφοσίωση που δείχνουν τα παιδιά στις δασκάλες τους σε όποιο κάλεσμα είναι η απόλυτη απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στο σχολείο μας μα και της καλής συνεργασίας που έχουν τα μεταξύ τους.
Θέλω απλά να τους δώσω πολλά μπράβο, πολλά ευχαριστώ και να τους ευχηθώ να έχουν κουράγιο και να συνεχίζουν πάντα κατά τον ίδιο τρόπο.

Με εκτίμηση,
Πόπη Καραΐνδρου.

Μου αρέσει!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: